Gyakori kérdések

 

Látnivalók

A Kőfejtővel kapcsolatos információkat itt találja: Kőfejtő >>
A Fertő tóval kapcsolatos információkat itt találja: Fertő tó >>
A látnivalókkal kapcsolatos információkat a Fertőrákos látnivalóit leíró aloldalakon találja.

Programok

Egyéni vendégeknek a legtöbb programot előzetes megrendelés nélkül indítjuk, figyelembe véve a szabad járműkapacitást és a várható létszámot. Amelyik programnál előzetes foglalás szükséges, ott célszerű mielőbb foglalni, mivel a rendelkezésre álló helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük be.

Csoportokat csak előzetes megrendeléssel fogadunk. A csoportos árak és kiegészítő programmodulok csak előfoglalás esetén érvényesek, így célszerű minél előbb lefoglalni a programot. Létszámpontosításra (+/- néhány fő) a megrendelés után is van lehetőség.

A programokat úgy terveztük meg, hogy azokat rossz időben is tudjuk indítani. Szükség esetén a járművek szélfogóval és esővédővel szerelhetők fel.

Egyéni vendégeknek a programok a programleírásoknál megadott megállókból indulnak.

Csoportok több indulási helyszín közül választhatnak. Saját busszal érkező csoportoknak a választott programelemek figyelembevételével adjuk meg a találkozóhelyet. Vasúton érkező csoportoknak a vasútállomásról, soproni szálláshelyen tartózkodó csoportoknak a szálláshelyről is van lehetőség a program kezdésére. Az egyes programokhoz kapcsolódó indulási helyek listáját a programleírásnál találja. A fentiektől eltérő indulási hellyel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat!

Egyéni vendégeknek a menetrend szerinti járatokra célszerű 5-6 perccel a meghirdetett indulási időpont előtt érkezni, hogy a jegyváltásra és a helyek elfoglalására nyugodtan legyen idő. Igyekszünk tartani a menetrendet, de forgalmi okokból pár perces késések előfordulhatnak.

Csoportoknak célszerű a kirándulás kezdése előtt legalább 10 perccel megérkezni, hogy a parkolásra, a program egyeztetésére és az utascserére is nyugodtan legyen idő. A csoport késése esetén kérjük értesítse ügyfélszolgálatunkat, hogy meg tudjuk nézni, milyen lehetőségek vannak a program átszervezésére.

A programokat a kirándulás megkezdése előtt a helyszínen lehet befizetni készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP-kártyával.
Miután Ön elküldte a megrendelést, megnézzük, hogy az adott napon van-e még szabad hely. A programhoz kapcsolódó szolgáltatóknál is bejelentjük a vendégeket, így ők már várni fognak bennünket. Ha mindenütt tudnak fogadni, akkor a megrendelését visszaigazoljuk. Ha az Ön által megjelölt időben már nincs szabad hely, akkor másik időpontot ajánlunk.

Utazás, szállás

A soproni vasútállomástól először a vidéki autóbuszvégállomásra kell eljutni. Ehhez a vasútállomás előtti helyijáratú buszmegállóban a Jereván lakótelep irányába tartó 1, 2, 3Y, 4, 10, 10Y, 11Y, 12, 20 jelzésű buszok valamelyikére kell felszállni. Leszállni a Lackner Kristóf utca, autóbusz-állomás megállóban kell, majd itt megkeresni a Fertőrákos felé induló buszok kocsiállását.
Az alábbi cikkben összegyűjtöttük: Fertőrákosi szálláshelyek >>

Weboldal

A weboldalt idegenvezetők és a turizmusban tevékenykedő szakemberek állították össze. A honlap csapatának bemutatkozó oldalait itt találja: Rólunk >>

Nyitottak vagyunk az együttműködésre, azonban felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalon megjelenő cikkek/képek/elemek/stb. egyedi tartalmak, és szerzői jogvédelem alatt állnak.

Ha tartalmat szeretne átvenni, kérjük előzetesen vegye fel velünk a kapcsolatot itt: Kapcsolat >>

Minden más esetben az alábbi felhasználási feltételek az irányadóak: Felhasználási feltételek >>